Rozijntjes met chocolade

maandag 16 mei 2016

frambozensorbet



nodig:
500gr frambozen
100ml water
100gr suiker


suiker + water : laten koken tot suiker opgelost is
laten afkoelen
frambozen + suikerwater = mixen

koud laten worden in frigo

sorbet maken in ijsmachine (20 min.)
Gepost door Rozijntjes met chocolade op 07:53
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwere post Oudere post Homepage
Abonneren op: Reacties posten (Atom)

recepten met een kronkel

Rozijntjes met chocolade
Mijn volledige profiel tonen

Blogarchief

  • ►  2019 (1)
    • ►  mei (1)
  • ►  2018 (11)
    • ►  september (5)
    • ►  augustus (4)
    • ►  juli (2)
  • ►  2017 (10)
    • ►  november (3)
    • ►  oktober (2)
    • ►  juli (2)
    • ►  februari (2)
    • ►  januari (1)
  • ▼  2016 (26)
    • ►  november (1)
    • ►  oktober (5)
    • ►  september (8)
    • ►  augustus (4)
    • ►  juli (1)
    • ►  juni (1)
    • ▼  mei (3)
      • frambozensorbet
      • rabarbersorbet
      • vanille ijs met amandelmelk
    • ►  april (3)

Labels

  • bijgerecht
  • brood
  • choco
  • confituur
  • dessert
  • glutenvrij
  • havermout
  • hoofdgerecht
  • koek
  • koemelkvrij
  • lactosevrij
  • lunchbox
  • ontbijt
  • pannenkoek
  • soep
  • taart
  • tarwevrij
  • vegetarisch
  • vrij van geraffineerde suikers
  • zoet
Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.